We read your photo as:

Choose the correct synonyms for the underlined words in the sentences below.

English

ScanSolve AI Answer

Here are the correct synonyms for the underlined words:

  1. The mother seagull swooped upwards.

    • The correct synonym for "swooped" is c) move very quickly.
    • Answer: c) move very quickly
  2. His parents circled around raising a proud cackle.

    • The correct synonym for "cackle" is d) shout.
    • Answer: d) shout
  3. Scraping his beak now and again to whet it.

    • The correct synonym for "whet" is c) sharpen.
    • Answer: c) sharpen
  4. The young bird kept calling her mother plaintively.

    • The correct synonym for "plaintively" is b) sadly.
    • Answer: b) sadly
  5. The little seagull even gnawed at the dried pieces of egg shell.

    • The correct synonym for "gnawed" is a) chewed.
    • Answer: a) chewed
  6. The sight of the food maddened him.

    • The correct synonym for "maddened" is a) enraged.
    • Answer: a) enraged
  7. The young seagull was alone on his ledge.

    • The correct synonym for "ledge" is c) sill.
    • Answer: c) sill
  8. The seagull failed to muster up courage.

    • The correct synonym for "muster" is c) gather.
    • Answer: c) gather
  9. Her white breast thrust forward.

    • The correct synonym for "forward" is a) upshot.
    • Answer: a) upshot
  10. The Seagull then commenced to dive and soar shrieking shrilly.

    • The correct synonym for "shrieking" is c) screaming.
    • Answer: c) screaming
  11. The doors and drawers were yanked open.

    • The correct synonym for "yanked" is b) pulled.
    • Answer: b) pulled
  12. He said in a hopeless tone of a despondent beagle.

    • The correct synonym for "despondent" is c) despairing.
    • Answer: c) despairing
  13. The narrator's grandfather creates chaos.

    • The correct synonym for "chaos" is b) disorder.
    • Answer: b) disorder
  14. The cops were reluctant to leave.

    • The correct synonym for "reluctant" is a) unwilling.
    • Answer: a) unwilling
  15. I suspected that it was burglar.

    • The correct synonym for "suspected" is a) doubted.
    • Answer: a) doubted
  16. He gazed at me a long time.

    • The correct synonym for "gazed" is b) stared.
    • Answer: b) stared
  17. I gripped his arm.

    • The correct synonym for "gripped" is d) held tightly.
    • Answer: d) held tightly
Was this helpful?

Still stuck on this one?

Ask a follow-up, and the answer starts from this question.

Got a different question?Ask your own question
Handwritten step-by-step solution preview

Handwritten Step-by-Step Solution

Get this as a handwritten image on WhatsApp — like a tutor wrote it for you.

Try on WhatsApp