We read your photo as:
When must crew members be secured by safety belts and harnesses according to ICAO Annex 6, Part I, Chapter 4, 4.8.1?
Law
ScanSolve AI Answer
Here are the solutions to the questions:
- The question asks for the correct statements regarding when crew members must be secured by safety belts and harnesses. According to ICAO Annex 6, Part I, Chapter 4, 4.8.1, crew members must be properly secured during take-off, landing, and whenever the commander deems it necessary in the interest of safety.
- Statement 2: "during take off" - Correct.
- Statement 3: "during landing" - Correct.
- Statement 4: "whenever deemed necessary by the commander in the interest of safety" - Correct.
- Statements 1 ("during taxiing") and 5 ("during other phases
Was this helpful?
Still stuck on this one?
Ask a follow-up, and the answer starts from this question.
Got a different question?Ask your own question
More Law Questions
Q29 CFR 1910, Subpart H, 1910.132(I) Each _______ shall be trained to know at least: when PPE is…QDiscuss safety protocols for working at height, including ranking safety of equipment and…Q29 CFR 1926, Subpart C, 1926.34(c) Manner of egress shall continuously be maintained free of all…QWhich of the following are employee requirements as per the MHOR guidelines. . Choose four answers…QWhich of the following statements is correct regarding the safeguarding of machinery and users under…

Handwritten Step-by-Step Solution
Get this as a handwritten image on WhatsApp — like a tutor wrote it for you.
Try on WhatsApp